Bel-me-niet Register heeft nieuwe directeur

Ingezonden op 14 mrt 2013

DEN HAAG, 14 maart 2013 – Serge Ferraro (40) is aangesteld als directeur van Stichting Infofilter, dat verantwoordelijk is voor het beheer van het Bel-me-niet Register.

Ferraro was vanaf eind vorig jaar op interim-basis al werkzaam voor het Bel-me-niet Register en heeft de afgelopen maanden een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Zo werd de consumentensite nog beter toegankelijk gemaakt en kreeg het managementsysteem een ISO-certificering. Serge Ferraro heeft een juridische achtergrond en een brede kennis van telemarketing.

Voorzitter Zsolt Szabo van Stichting Infofilter over de benoeming: “Serge heeft het register in korte tijd naar een hoger niveau gebracht. Zijn kennis van telemarketing is daarbij van grote waarde. We hebben de laatste tijd flinke stappen voorwaarts gemaakt, ook omdat de communicatie met zowel individuele consumenten als zakelijke gebruikers verder is verbeterd”.

De Stichting Infofilter beheert het Bel-me-niet Register sinds oktober 2009. Dit register is door de Rijksoverheid in het leven geroepen ter voorkoming van consumentenirritatie door ongewenste telemarketing.