Privacy

Privacy statement

Dit Privacy statement geeft aan hoe Stichting Infofilter / Bel-me-niet Register, verder aan te duiden met Bel-me-niet Register, omgaat met de door u verstrekte persoonsgegevens.

Persoonsgegevens

De door u verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan uw verzoek om geen ongevraagde commerciële communicatie te ontvangen via vaste of mobiele telefonie. Uw gegevens worden voor blokkering beschikbaar gesteld aan de organisaties die volgens de Telecommunicatiewet de belbestanden moeten ontdubbelen/schonen. Het bestand van Bel-me-niet Register is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en met de Telecommunicatiewet.

E-mailadres

Bel-me-niet Register vraagt om uw e-mailadres. Dit adres wordt door Bel-me-niet Register onder andere gebruikt om uw aanmelding te bevestigen. Daarnaast wordt het gebruikt om u te informeren over wijzigingen, bijvoorbeeld wanneer u uw gegevens heeft aangepast.

Analyse van gegevens en cookies

Bel-me-niet Register houdt niet identificeerbare (statistische) gegevens bij die van belang zijn voor de werking en eventuele verbetering van haar website. Zo wordt onder andere bijgehouden voor welke pagina's grote belangstelling bestaat. Maar ook hoeveel bezoekers er langskomen, en wat de stille en de drukke uren zijn. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, wordt verder bijgehouden met welk type browser deze site wordt benaderd.

Bel-me-niet Register gebruikt zogeheten tijdelijke 'cookies'. Een cookie is een klein bestandje dat door de browser op uw harde schijf wordt geplaatst en waar een website informatie in bewaart. Deze tijdelijke bestandjes worden gebruikt om de inschrijfprocedure goed te laten verlopen. Indien u geen cookies wenst, kunt u deze via uw browser het gebruik daarvan uitzetten. Echter indien u in uw browser het gebruik van 'cookies' uitzet, kan dit gevolgen hebben voor het verloop van de inschrijfprocedure.

 

Beveiliging

Bel-me-niet Register gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking, onrechtmatige toegang of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Links

Op de site treft u een aantal links aan naar andere sites die niet tot Bel-me-niet Register behoren. Bel-me-niet Register neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites of voor de omgang van uw gegevens door deze organisaties. Dit privacy statement is vastgesteld op 1 mei 2009. Bel-me-niet Register behoudt zich het recht voor om dit privacy statement aan te passen. Raadpleegt u daarom periodiek het privacy statement.

Versie 2.0, 1 mei 2009

Blokkeer uw nummer

Consumenten kunnen hier hun telefoonnummer(s) inschrijven om niet meer benaderd te worden met een telefonisch aanbod.

Blokkeer telefoonnummer

Laatste nieuwsbericht

  • 23 feb 2017

    Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat een kwart van hun panelleden ontevreden is over de werking van het Bel-me-niet Register.